måndag 3 oktober 2011

Ute på matjobb

Yes, äntligen hemma. Herregud, vilken dag! Har varit ute på tre reportage, druckit två (halva) glas vin och provsmakat gudomligt god mat! Mitt jobb är världens bästa. Jag är så glad att jag dessutom jobbar för en mattidning bland annat då (som ni kanske märkt) mat är en av mina största hobbys. Att få tips från stjärnkockar och matnördiga kändisar både inspirerar och motiverar mig att aldrig nöja mig med något annat än god, bra mat. Dessutom hamnar man i en del intressanta diskussioner... Bild 2011-10-03 kl. 20.11 #4 #2 Nu ska jag skriva någon timme och sedan slänga i mig middag. Som jag skrev i går har jag en lite mer busy vecka än vanligt och därför har jag förberett en del mat som inte kräver så mycket tid innan det hamnar på tallriken. Eftersom jag gör alla mina recept själv från grunden hoppas jag att ni förstår att jag inte kan bjuda på två recept om dagen som vissa andra bloggare. Jag siktar på att komma på fyra helt nya rätter varje vecka och det känns som en lagom nivå. Hörs snart!

2 kommentarer:

  1. hitrtade precis din blogg, och det är inte alls många svenska bloggar (gällande träning och mat etc) som jag följer! men jag gillar din blogg riktigt mycket! Vi äter mer eller mindre likadant och jag har fått fett mycket inspo om hur jag ska göra om mina måltider nu för variation! keep up the good work!

    SvaraRadera
  2. NATALI: Vad kul! Hoppas du hänger med för mer inspiration, och har du tips på bra amerikanska/engelska bloggar som du gillar får du gärna tipsa!

    SvaraRadera